Drodzy internauci!

Drodzy Internauci, proszę o wspomożenie finansowe mojego projektu życia. Pragnę zbudować Rodzinny Dom Marzeń Dla Osób Niepełnosprawnych po wypadku. Dom pośród lasu, blisko jest piękne jezioro. Dom o kubaturze 450 metrów kwadratowych. Dom parterowy. Dla małżeństwa dwa pokoje, kuchnia, łazienka, internet. Dla osoby indywidualnej wszechstronny, duży jasny pokój z łazienką. W Domu Marzeń będzie mieszkać co najmniej do 10 osób. Energię chcemy pozyskiwać z eko-energii fotowoltaicznej. W Domu chcemy zorganizować salę rehabilitacji, salę masażu i odnowy biologicznej. Pragnę otworzyć specjalistyczny gabinet do diagnozowania, wykrywania wszelkich chorób, w tym trudno gojących się odleżyn za pomocą biorezonansu BICOM Optima. Gabinet lekarski. Zapewniona będzie 3-zmianowa opieka pielęgniarsko-opiekuńcza. Pragniemy zakupić Busa do przewozu mieszkańców do szpitala na badania specjalistyczne, i w inne miejsca, które sprawią radość naszym mieszkańcom. Będzie to Dom oparty na miłości i wzajemnym poszanowaniu. Wiele ludzi jest pozbawionych dachu nad głową, cierpi – chcemy rozjaśnić im szarość jesiennego życia. POMÓŻCIE
ZREALIZOWAĆ MI TEN SZLACHETNY POJEKT CZŁOWIEK DLA CZŁOWIEKA. SAM JESTEM PO WYPDKU. Będę wdzięczny wszystkim Darczyńcom. Jan Nowak

Tragedia - Pustynia!