Manipulator dla niepełnosprawnych

Drodzy Internauci, proszę obejrzyjcie ten film dotyczący elektronicznego manipulatorka dla osób niepełnosprawnych z porażeniem czterokończynowym, którzy chcieliby pracować na komputerze to przy pomocy tego elektronicznego urządzenia wykonując minimalne ruchy głową mogą sami serfować po internecie, pisać i wysyłać, robić przelewy bankowe. Jest to bardzo duże udogodnienie by człowiek paraliżowany mógł mieć kontakt ze światem i czuć się wartościowym. To elektroniczne urządzenie "manipulatorek" został nagrodzony wieloma dyplomami i nagrodami. Dyplomy są w galerii na stronie.

Drodzy Internauci, Fundacja moja dzięki Państwa pomocy finansowej o którą bardzo proszę, pragniemy wspomóc finansowo Zespól Szkół Nr 6 im. Króla Jana III Sobieskiego w Jastrzębiu Zdroju. Dzięki dalszej pracy grona Profesorów i uczniów tej Szkoły urządzenie to będzie bardziej unowocześnione i dostępne na rynku przyczyniając się do usamodzielnienia osób niepełnosprawnych. A jest takich osób setki tysięcy, nie licząc poza granicami kraju.*POMÓŻMY FINANSOWO TEJ SZKOLE NAD USPRAWNIENIEM TEGO JAKŻE PRZYDATNEGO URZĄDZENIA WPŁACAJĄC DAROWIZNĘ NA MOJĄ FUNDACJĘ.

Sam tym urządzeniem się posługuję. *Każdy grosz się liczy!!!
Pozdrawiam serdecznie.
Jan Nowak - Prezes Zarządu