Podziękowania

Zarząd Fundacji Sekwoja Jana Nowaka pragnie podziękować wszystkim Darczyńca 1% którzy przekazali na moją Fundację.
Najbardziej dziękuję Biurom Rachunkowym z Poznania, podziękowania również wspaniałym Darczyńcom z Katowic w tym mojemu Przyjacielowi J.B. oraz Darczyńcom z Opola, Krakowa, Warszawy.
Serdeczne podziękowania dla Darczyńców 1% z Zielonej Góry, Polic, Szczecina oraz Gorzowa Wlkp.
Drodzy Darczyńcy Zarząd Fundacji jest bardzo wdzięczny za każdą pomoc która ma szczególny wymiar dla nas ludzi niepełnosprawnych. To dzięki Wam mamy możliwość realizować niezbędne cele, które umożliwiają nam inaczej żyć i patrzeć na świat. Zarząd Fundacji prosi o jeszcze większy krąg Darczyńców by ten 1% za rok 2015 wpłacić na moją Fundację. Zamierzeniem Fundacji Sekwoja Jana Nowaka jest otworzyć ośmioosobowy Rodzinny Dom Pomocy.
Jeszcze raz Zarząd Fundacji dziękuje Państwu za ten 1% przekazany na moją Fundacji, i życzę Państwu dużo zdrowia i pomyślności.

Z poważaniem - Prezes Zarządu Jan Nowak