Podziekowania

Zarząd Fundacji Sekwoja Jana Nowaka serdecznie dziękuje Pani Malinie Wąsowskiej malina.net.pl która zajmuje się marketingiem bezpośrednim.

1 Procent dla Fundacji Sekwoja

Zapraszamy do skorzystania z programu do rozliczeń PIT

Wypełnij on-line

Serdeczne podziękowanie

"Zarząd Fundacji Sekwoja Jana Nowaka" pragnie wyrazić serdeczne podziękowanie wszystkim Darczyńcom, którzy przekazali na moją Fundację 1% za rok 2013 od swojego dochodu przy rozliczeniu się z Fiskusem. Każda złotówka przyczynia się do pomocy osobom niepełnosprawnym. Fundacja pragnie prosić każdą osobę dobrej woli o przekazywanie 1% również przy rozliczaniu podatkowym za rok 2014 na moją Fundację. Im więcej środków finansowych wpłynie na Fundację wtedy możemy realizować większe, szczytniejsze cele.

Informacja o współpracy

Zarząd Fundacji Sekwoja Jana Nowaka pragnie poinformować Państwa, że od dwóch miesięcy Fundacja moja współpracuje z firmą Anagra i Anagra 1 ze Śląska. Każdy kto dokonuje zakupu w w/w firmach w części wspiera finansowo moją Fundację za co jestem Państwu bardzo bardzo wdzięczny. Proszę również o przekazanie 1% na moją Fundację. To tak niewiele kosztuje aby w zeznaniu podatkowym wpisać tylko KRS mojej Fundacji: KRS 0000300471. Każda złotówka ma ogromną wartość w pomocy drugiemu człowiekowi.

Ku Pamięci

Zarząd Fundacji Sekwoja Jana Nowaka pragnie upamiętnić członkinię  Rady Fundacji, która zmarła w ubiegłym roku poprzez otworzenie Centrum Wolontariatu w Drezdenku nadając temu Centrum imię „Joanny Zbieg”.

Joasia była moją wspaniałą Przyjaciółką i od dziesięcioleci zmagała się ze swoją niepełnosprawnością poruszając się na wózku inwalidzkim. Wykształciła również syna, który zajmuje kluczowe stanowisko w dużej firmie. Joanna była całym sercem zaangażowana w sprawy dzieci niepełnosprawnych, była koordynatorką turnusów rehabilitacyjnych dla tych dzieci w Ośrodku Rehabilitacyjno-Wypoczynkowym w Gościmiu.