Podziękowania ...

Fundacja Sekwoja Jana Nowaka pragnie z całego serca podziękować Pani i Panu Anie en Jan Berend van de Aa - Państwu, którzy prowadzą holenderską organizację charytatywną o nazwie STICHTING HULPTRANSPORT POLEN. Fundacja moja nawiązała współpracę w niesieniu pomocy drugiemu człowiekowi.

Podziękowania...

Fundacja Sekwoja Jana Nowaka, pragnie z całego serca podziękować wspaniałemu człowiekowi Panu Dyrektorowi MOSiR Stanisławowi Wąsala za udostępnienie Spodka w Katowicach na Koncert Charytatywny na Rzecz Dzieci Niepełnosprawnych. "Dar z serca owocuje"
Jest to człowiek prawy i szlachetny. Fundacja moja i ja osobiście mogę otwarcie powiedzieć - oby takich osób o szlachetnym sercu w naszym kraju było więcej wtedy my osoby niepełnosprawne możemy też zrobić wiele dobrego dla drugich i dla siebie. A niełatwo żyje się w tym kraju osobom, ludziom niepełnosprawnym.

Zmiana terminu koncertu pt. DAR SERCA OWOCUJE

Szanowni Państwo!
Drodzy Wykonawcy

Koncert Charytatywny na rzecz dzieci niepełnosprawnych ze Śląska - pt. "Dar z serca owocuje" przewidziany na dzień 24.10.2010 r., nie odbędzie się. Koncert ten został przełożony na dzień 2 kwietnia 2011 roku. Bilety zakupione w TIKETPRO zachowują ważność. Koncert został przełożony ze względu na zły stan zdrowia organizatora.

DAR SERCA OWOCUJE

Koncert Charytatywny na rzecz dzieci niepełnosprawnych ze Śląska, Pt. "Dar z serca owocuje" Spodek Katowice dn.24.10.2010 r. Bilety można nabyć w kasie w Spodku Katowickim, w Media Mark, w Empiku, w Saturnie i w Tiketpro Katowice. Bilety możemy kupić w całym kraju przez internet w firmie TIKETPRO wpisujc w Google tytuł koncertu: "Dar z serca owocuje".

Charytatywny koncert w Spodku Katowickim coraz bliżej

Drodzy Państwo!!! Zbliżamy się milowymi krokami do tego szlachetnego koncertu na rzecz drugiego człowieka w nieszczęściu, a w szczególności dzieci. Pragnąłbym jako Prezes Fundacji Sekwoja Jana Nowaka aby mieszkańcy Katowic i miast ościennych zaszczycili swoją obecnością dn. 24.10.2010 ten koncert, który w pewien sposób pomoże nam wszystkim otwierając serce na nieszczęście drugiego człowieka. Tragedia może spotkać każdego, a wtedy warto mieć przyjazną duszę.