Szanowni Państwo

Szanowni Państwo!
Zarząd Fundacji Sekwoja Jana Nowaka oświadcza, że w wyniku choroby Prezesa Zarządu przez dłuższy czas na stronie internetowej nie ukazywały się żadne informacje o działalności Fundacji.
Nadal jako Prezes borykam się z dużymi problemami zdrowotnymi, ale pragnę, by choć w części Fundacja działała i przynosiła ulgę potrzebującym.

Podziękowanie

Zarząd Fundacji Sekwoja Jana Nowaka pragnie serdecznie podziękować wspaniałej grupie Wolontariuszy z Drezdenka za sprzedaż cegiełek o nominale 5 PLN, 7 PLN, 10 PLN.
Cegiełki są z wizerunkiem Mistrza Świata na Żużlu Tomasza Golloba oraz Piotra Protasiewicza - Klubowego Mistrza Polski na Zuziu i wspaniałego sportowca i wielkiego Mistrza kierownicy Krzysztofa Hołowczyca.
Fundacja Sekwoja Jana Nowaka jest wdzięczna wspaniałej grupie oddanych Wolontariuszy za piękna pracę na rzecz drugiego człowieka.

Koncert "Śnij na jawie i miej marzenia" w Drezdenku 28.07.1012 r.

Fundacja Sekwoja Jana Nowaka – zaprasza na Koncert-Piknik "Śnij na jawie i miej marzenia" organizowany w Drezdenku na Stadionie „Lubuszanina” dn. 28 Lipca 2012 r. o godz. 16.00 i trwać będzie do godz. 22.30.
Koncert-Piknik będzie na rzecz Dzieci i Osób Niepełnosprawnych – „Nie pozwól marzeń odebrać sobie”.

Koncert Charytatywny na Rzecz Dzieci Niepełnosprawnych

Serdecznie zapraszam na Koncert Charytatywny na Rzecz Dzieci Niepełnosprawnych - "Dar z serca owocuje". Podczas Koncertu przeprowadzona będzie aukcja obrazów na ten szczytny cel. Obrazy można zamawiać w Śląskiej Galerii Sztuki w Bytomiu. Galeria Szyb Wilson też pragnie na ten cel podarować. Organizator pragnie otworzyć kasę biletową przy Spodku aby ułatwić Państwu zakup biletów na Koncert dn. 02.04.2011 r., godz. 18.00

Drodzy Państwo!!!

Koncert na Rzecz Dzieci Niepełnosprawnych - "Dar z serca owocuje" dnia 2 kwietnia 2011r., godz. 18.oo w Hali Spodka odbędzie się. Zaszła zmiana jedynie w uczestnictwie kilku innych lecz wspaniałych wykonawców. Osoby nieżyczliwe próbowały ten koncert zakłócić. Lecz wszystko odbędzie się zgodnie z podaną datą i miejscem. Koncert zaszczyci również Orkiestra Górnicz KWK "Wieczorek". Zapraszam serdecznie na ten Koncert, gdyż wspólnie pomożemy tym, którzy tej pomocy potrzebują. Pozdrawiam serdecznie.

Jan Nowak - Prezes Zarządu